fb-icon linkedin-icon Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail Bent u al klant? Inloggen

Internet Explorer wordt niet ondersteund! Het kan zijn dat niet alle functionaliteiten werken wanneer je Internet Explorer gebruikt!

access_time

Maa - Vrij: 09:00 - 17:00

Zat - Zon: Gesloten

OK
BV Financieren.nl gebruikt cookies.

Quickscan

Te financieren adres

Vul minimaal 1 bedrag in (Marktwaarde, Koopsom of WOZ waarde)

Privé gegevens

Bedrijfsgegevens

Mijn situatie

Opmerkingen of vragen

Quickscan afronden

Bedankt voor het invullen van de Quickscan. Uit de door u aangeleverde gegevens is gebleken dat BankVrij Financieren.nl voor u tot de mogelijkheden zou kunnen behoren! Druk op VERSTUUR om binnen 1 werkdag een voorbeeld\berekening van uw maandlasten te ontvangen!

Gegevens privé

Naam
Adres
Email
Telefoon
Geboortedatum
Bedrijf

Te financieren object

Adres
Gewenste leensom
Marktwaarde
Koopsom
WOZ Waarde
Eigen inbreng

BankVrij Financieren.nl kan u helpen aan een financiering tot maximaal 75 % van de Marktwaarde het object. Helaas is gebleken dat de door u gevraagde leenbedrag hoger ligt. Neem contact met ons op om de eventuele alternatieven te bespreken. U kunt wel de QuickScan verzenden om eventuele alternatieven te bespreken.

Bij het versturen van deze aanvraag wordt er een account aangemaakt. Als het account niet wordt geactiveerd binnen 30 dagen worden uw gegevens uit onze database verwijderd