fb-icon linkedin-icon Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail Bent u al klant? Inloggen

Internet Explorer wordt niet ondersteund! Het kan zijn dat niet alle functionaliteiten werken wanneer je Internet Explorer gebruikt!

access_time

Maa - Vrij: 09:00 - 17:00

Zat - Zon: Gesloten

OK
BV Financieren.nl gebruikt cookies.

Gegerandeerd: Maandelijkste Rente en Aflossing!

Als investeerder wilt u de zekerheid dat u uw geld altijd terugkrijgt. Op elke eerste werkdag van de maand ontvangt u rente en aflossing. Daarom voert BV financieren.nl de leningadministratie. Als er door de geldnemer onverhoopt niet word betaald, dan neemt BV Financieren.nl Garantie Plus de maandelijkse betaling van rente en aflossing over.

BV Financieren.nl Garantie Plus zal de ondernemer sommeren om aan zijn verplichtingen te voldoen. Blijft betaling alsnog uit dan gaan wij over tot executoriale verkoop.

Als investeerder hoeft u hier niet naar om te kijken!

Het overnemen van het debiteurenrisico door BV Financieren.nl Garantie Plus wordt factoring genoemd.

BV Financieren.nl Garantie Plus verzorgt de factoring:

  • - Administratievoering
  • - Overname van risico op wanbetaling van de maandelijkse rente en aflossing.
  • - Uitvoer van alle eventuele juridische handelingen tot en met de executoriale verkoop.

Let op! BV Financieren.nl Garantie Plus dekt niet het eventuele tekort dat kan ontstaan door het verschil tussen de uitstaande leensom en een executieopbrengst. Het risico op een tekort is echter nihil omdat de totale leensom van het onderpand veel lager is dan de waarde van het onderpand, er maandelijkse aflossing plaats vindt en de geldnemer privé aansprakelijkheid is.

gegarandeerde-betaling