fb-icon linkedin-icon Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail Bent u al klant? Inloggen

Internet Explorer wordt niet ondersteund! Het kan zijn dat niet alle functionaliteiten werken wanneer je Internet Explorer gebruikt!

access_time

Maa - Vrij: 09:00 - 17:00

Zat - Zon: Gesloten

OK
BV Financieren.nl gebruikt cookies.

5,5% – 8% rendement per jaar

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid.

Wij laten u graag kennismaken met Bankvrij Zakelijk Vastgoed Financieren. Bij deze financieringsvorm wordt een hoog rendement geboden tegen een minimaal risico.

De groei en zelfs het behoud van opgebouwd kapitaal is onder de huidige economische omstandigheden moeilijk. Gelet op de huidige rentestand is het niet aantrekkelijk om uw vermogen op de bank vast te zetten. Beleggen in aandelen is risicovol en beleggen in vastgoed is meestal te bewerkelijk en daardoor niet aantrekkelijk. BV Financieren biedt de oplossing.

Onder het kopje “Hoe werkt het?” wordt uitgelegd wat dit voor u inhoudt. Voor deze activiteit bestaat geen vergunningsplicht. U investeert buiten AFM toezicht. Daar staat echter notarieel vastgelegde zekerheid tegenover. U investeert dus met extra zekerheid en een goed rendement. Ook bieden wij BV Financieren.nl Garantie Plus aan. Klik op de “Extra Zekerheid” button voor meer informatie.

"- Het is leuk om een enthousiaste ondernemer verder te helpen. Bovendien wil ik geen risico’s lopen. Ik wil renderen!"

img1

Zekerheid en een aantrekkelijk rendement

Het investeren in zakelijke hypotheken is een relatief veilige manier van investeren. Bovendien levert het voor u als investeerder een hoog rendement op waardoor uw kapitaal kan groeien.